Ježíš přebírá novou funkci emeritního Spasitele, poté co katolický blogger vzal na sebe úkol zachránit církev před Františkem

29. 5. 2016 14:52
Rubrika: Nezařazené

Katolický blogger Čestmír Matějka známý svým blogem Katoličtější než Ježíš, dnes oznámil, že na sebe bere roli Spasitele světa a končí tak Ježíšovu zářnou ale často kontroverzní vládu.

Tato ohromující novinka přichází po létech spekulací různých katolických internetových stránek, že Ježíš Kristus už úskalí svého úřadu nezvládá.

"Prostě máme pocit, že po Koncilu je zjevné, že už na to nemá," řekl novinářům Matějkův spolubydlící a mluvčí Jiří Tomášek. "Celá řádka špatných jmenování do úřadů, příhodně dávkované kulturní úpadky a katastrofální dopuštění zla nás přesvědčily, že na nejvyšší úrovni potřebujeme zcela nový přístup. Upřímně, od DVK je pro nás Ježíš velkým zklamáním, a ačkoli uznáváme Jeho přínos k dějinám Církve, myslíme, že nastal čas, aby odešel na odpočinek a přenechal kormidlo pevnější ruce.

Tomášek dále řekl, že Matějkův první krok ve funkci spasitele bude nasměřovat papeže Františka do předčasného důchodu, kde "bude moci sám pro sebe mluvit spatra bez jakýchkoli následků," a že toto rozhodnutí "nevyhnutelně předznamená nový věk ortodoxie, jakmile bude nahrazen kardinálem Burkem."

Matějka oznámil, že Ježíš bude napříště používat titul Ježíš Kristus Emeritus a že nadále bude setrvávat v ráji ve věčném rozjímání.

Zobrazeno 532×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio