FSSPX zaktualizuje svůj program katechezí tak, aby obsahoval základy katolického trollingu

28. 4. 2016 10:58
Rubrika: Nezařazené

Vedení FSSPX se připravuje na spuštění nového katechetického programu ve snaze pomoci lépe vysvětlovat učení církve a nejlépe úplně vymýtit druhořadé katolíky na sociálních sítích.

"Trolling je pro Církev důležitý, protože znalost s sebou nese odpovědnost," řekl bp. Donald Vensand, šéf  Rady pro degradaci podřadných katolíků. "A tato odpovědnost s sebou nese povinnost vůči spolukatolíkům. Naše studie ukázaly, že nejlepším způsobem, jak v tomto novém světě komunikací proniknout k lidem, je naprosto vykuchat vše, čemu věří, i kdyby to znamenalo sérii 30, 40 zpráv či komentářů.

Ačkoli představitelé FSSPX dosud datum spuštění nestanovili, povzbuzují však drahé věřící, aby se ve "spílací evangelizaci" procvičovali 3 až 4 hodiny denně.

rozhovoru Vensand hovořil o akutní potřebě církevního trollingu. "Je povinností každého z nás zajistit, aby DVK katolíci porozuměli, jak jsou úplně blbí. Všemi prostředky nezbytnými ke spáse svých duší musí pochopit, že jsou totálně tupí a idiotští. Ale ty, kdo mají v plánu se programu účastnit, žádáme, aby nepoužívali nadávky, dokud nebudou katechetickými instruktory řádně vyškoleni. Ledaže by měli nějaké fakt dobré hlášky; to potom nechť peprná slova lítají jak andělé.

Zobrazeno 473×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio