Papež František změnil názor, vyhlásil rok 2016 za "Rok Božího hněvu"

20. 8. 2015 10:46
Rubrika: Nezařazené

Dnes ráno se na Náměstí sv. Petra shromáždily stovky katolíků, aby oslavily, že Svatý otec prohlásil rok 2016 Rokem Božího hněvu.

Oznámení přišlo poté, co František požádal Boha, aby sežehl svět ohňem a sírou pro jeho zkaženost a nedostatek péče o chudé.

"Hospodine, nastal čas retributivní spravedlnosti!", zařval František do mikrofonu před všemi shromážděnými. "Ať začne Soudný den!"

Jedna z mnoha poutnic na návštěvě Říma nám dnes ráno krátce po události řekla, že pro ni bylo "velkým požehnáním" moci být účastna Františkovy výzvy k Armagedonu.

"Byl to takový bezva okamžik," řekla nám Světlana Čermáková, "jak všechny ty roztomilé jeptišky pozvedly své hlasy a žádaly, aby se Boží hněv vylil na zem...  Ještě teď mám z toho husí kůži."

Čermáková doplnila, že právě díky takovým chvílím je pro ni požehnáním být katoličkou.

"Být schopen se modlit s tolika lidmi sjednocenými ve svých prosbách, aby anděl vylil sedm misek Božího hněvu, vás opravdu nabudí. Tak či onak, jdu si naplnit lampu olejem. Nechci se nechat zaskočit, jestli mi rozumíte."

Zobrazeno 508×

Komentáře

JiKu

Adelyn Barnes = Světlana Čermáková?
Spíš Adéla Selská?

JiKu

Aforismus (přeformulace výše uvedeného textu ala JiKu): Retributivní spravedlnost na ty, kteří kálejí na spravedlnost distributivní!

ParanoidAndroid

To už spíš Stodolová (zdravíme pana JS!). Nad jménem se mi už nechtělo přemýšlet, Světlanu mi vyhodil Random Name Generator.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio